вівторок, 6 жовтня 2015 р.

"Скарбниця знань"

   30 вересня, бібліотекар Лідія Василівна Вельган та вихователь гуртожитку Наталія Адамівна Стрільчук, зібрали читачів щоб поринути у мудрість книг, почерпнути знання із цілющого джерела, яке знаходиться в інформаційному центрі нашого коледжу - бібліотеці.


    "Сьогодні не простий звичайний день, сьогодні свято - Всеукраїнський день бібліотек" - такими словами, ведучі розпочинали вечір.
(Пасічко Аліна ІІІ-Б та Поліщук Ірина ІІІ-Б)
   Багато цікавого і нового, побачили і почули присутні, адже на вечорі розповіли про "Цікаве із життя бібліотек світу", "Книга - творить людину", "Цікаве про книгу", "Читання - ось найкраще навчання" і показали буктрейлери на книги Ірен Роздобудько "Дві хвилини правди", Люко Дашвар "Село не люди", Надійка Гербіш "Теплі історії до шоколаду", "Теплі історії до кави".

(Смолярчук Володимир ІІ-Б, Солом'янюк Петро ІІ-Т, Сенчук Валентин ІІ-Т)
   З приємністю студенти слухали захист читацького формуляра студентки ІІ-А Остапик Марти, яка в минулому навчальному році була визначена найактивнішим читачем нашої бібліотеки. 
(Остапик Марта ІІ-А)

   Супер читачами в минулому році стали Марія Архипчук ІІІ-Т і Наталя Корнієнко ІІ-О. Захистити свій формуляр, мала змогу присутня Марія Архипчук ІІІ-Т.
 (Марія Архипчук ІІІ-Т)
   Отже, бібліотека завжди була і надалі збережеться як інтелектуальний і інформаційний центр.


Немає коментарів:

Дописати коментар