середу, 4 грудня 2019 р.

Автограф - це не просто дарчий напис. Це дорогоцвіт людської сердечності й доброти.

Жанна Куява

  Першими зимовими днями м. Володимир-Волинський відвідала Жанна Куява. Письменниця презентувала книгу "Говори, серце, не мовчи".
2 грудня чимала аудиторія зібралась в актовій залі коледжу, аби зустрітися з авторкою грандіозно захопливих романів. Жанна Куява народилася на Волині та навчалася у нашому педагогічному коледжі ім.А.Ю.Кримського.
Презентація нової книги розпочалась спогадами Жанни Куяви про навчання в училищі.
Аудиторія отримала не тільки цікаві поради, а й насолодилась емоційними розповідями про різні курйози. Глядачі вітали щирість письменниці оплесками. З неабиякою цікавістю сприйняли й розповідь авторки про написання книжок. Пані Жанна розповіла, що сюжети своїх романів не вигадує, а перші книжки написала про життя своїх земляків.
 

Не менш цікава зустріч-презентація роману "Говори, серце, не мовчи" - відбулася 3 грудня у Володимир-Волинській районній центральній бібліотеці.
Присутні залюбки слухали оповідь письменниці, а опісля невимушено спілкувалися з нею самі - запитували не тільки про творчість, а й про особисте.



Наприкінці кожної зустрічі зібралось чимало охочих придбати книжку. І не лишень придбати, а ще й узяти автограф у талановитої землячки.













2 коментарі: