середу, 13 грудня 2017 р.

Автограф - це не просто дарчий напис. Це дорогоцвіт людської сердечності й доброти.

Макс Кідрук
   "Не озирайся і мовчи" - новий роман Макса Кідрука, який зібрав чималу аудиторію. Книгарня "Є" слугувала "рукавичкою", яка все приймала та приймала охочих зустрітися з автором.
Макс Кідрук - український письменник, мандрівник і популяризатор науки. Автор книжок "Твердиня", "Жорстоке небо", дилогії "Бот", а також роману "Зазирни у мої сни", який увійшов до короткого списку премії "Книга року ВВС2016". Твори перекладені польською, російською, німецькою та чеською мовами.
   "Не озирайся і мовчи" - це позажанрова історія з елементами трилера та соціальної драми.Окрім містичної складової, автор піднімає проблеми спілкування і взаєморозуміння батьків та дітей, травм у школі та бажання втечі від реальності, притаманного підліткам.
   Уявіть, що на Землі існує місце, яке ніби застигло в часі. Місце, здатне сховати будь-кого, хто прагне втекти від реальності. Уявіть, що для того, аби туди потрапити, достатньо не озиратися та мовчати. Є лише одна проблема: в такому місці часом з'являються речі страшніші за те, від чого ховаєшся, - йдеться в анотації.
Отож, книга у нас є!!!
 Чекає на вас!!!




Немає коментарів:

Дописати коментар